Foredrag hos Rødovre Kommune

Vi havde inviteret Jannie Dobel fra Cph Bækkenklinik til at holde temaaften for borgerne omkring bækkenbunden, inkontinens og knibeøvelser. Samtlige 50 pladser var optaget og Jannie leverede et både levende og informativt foredrag. Hun formidle sine budskaber på en meget tydelig og humoristisk måde, og med mange konkrete øvelser, tips og tricks, som deltagerne med det samme kunne bruge. Der var stor spørgelyst fra salen, og gode tilbagemeldinger fra tilhørerne bagefter.  

Maria Bleiback Clausen, Faglig leder i Rødovre Sundhedscenter

Arvævsbehandling efter kejsersnit

Efterår2018/vinter 2019

I 1998 og i 2000 fik jeg lavet kejsersnit.

Siden har jeg haft det svært med at lave tunge løft og at træne mave/core, da jeg har fået ondt og har haft stor mave i flere dage efter.
Det har jeg selvfølgelig været træt af længe, men så kom jeg til Jannie, som kan arvævsbehandling. Der har været flere aha-oplevelser undervejs, hvor vi begge to har kunnet mærke, hvordan arvævet gav sig under hendes hænder.

Udover at jeg nu kan løfte og træne pilates uden problemer har det også været en stor oplevelse at mærke at der er blevet mere plads og mindre stramt i maven, så jeg trækker vejret dybere - stor følelse af frihed!

Tusind tak til dig, Jannie og udover at du er dygtig til dit fag er det så trygt at være hos dig med din entusiasme, din humor og dit kærlige væsen.

Kajsa 51 år.

 

Fertilitetsbehandlinger

D. 20. december 2017

"I juli måned var jeg så heldig at blive mor til en sund og rask lille dreng. Men vejen dertil var ikke helt nem – faktisk rigtig, rigtig hård.

Jeg er åbenbart meget god til at blive gravid, men jeg er ikke særlig god til at gennemføre en graviditet. Jeg har på halvandet år aborteret 3 gange. Den tredje gang var jeg endda nået til uge 14, havde set liv og hjerteblink, og følte mig egentlig sikker på at denne gang ville det lykkes. Men nej! Efter tredje abort blev både min partner og jeg undersøgt for stort set alt, men uden at finde en grund til de mange aborter. Vi var begge sunde og raske (hvilket jo var godt), men hvad søren kan man så gøre, for at undgå at miste flere børn? For det holder man altså ikke til alt for mange gange (både psykisk og fysisk).

Jeg fik derfor lidt fertilitetsbehandling i form af hormoner og blodcirkulerende behandling til at booste min krop. Derudover blev jeg anbefalet at prøve Mercier fertilitetsbehandling hos CPH Bækkenklinik.  Dette er en manuel behandlingsform som har fokus på at forbedre forholdene i bækkenområdet. Det er faktisk en meget behagelig og afslappende behandling, men også dybdegående.

Formålet er, at øge blodflowet samt bevægeligheden af organerne i bækkenet (livmoder, æggeleder og æggestokke) via dyb massage og stræk. Den manuelle behandling kan sagtens stå alene, men på CPH Bækkenklinik fik jeg at vide at det også gav rigtig god mening at bruge den som supplement til medicinsk fertilitetsbehandling. Så det prøvede jeg. Jeg fik i alt 2 behandlinger på klinikken.

Jeg kan ikke sige om det er den manuelle behandling, den medicinske behandling, eller kombinationen af disse der har fungeret, men derefter fik jeg i hvert fald en super god og ikke mindst fuldendt graviditet… og den sødeste lille dreng! Stort tak til CPH Bækkenklinik♥"

Rikke 31 år

 

D. 12. januar 2018

Efter ca. 9 måneders forsøg på at blive gravid, fik jeg en snak med Jannie omkring spændinger i kroppen, men mere specifikt i underlivet.

Det var ikke helt utænkeligt, at jeg sagtens også kunne have spændinger som lukkede af for et ordentligt blodflow i mit underliv. Derfor takkede jeg "ja" til en behandling hos Jannie. Hun lovede mig ikke noget og mente, at der skulle mere end en gang til. Så jeg gik ind til behandlingen med et åbent sind og tålmodighed.

Min ægløsning skulle være 3 dage efter første behandling og præcis på den første dag blev jeg gravid.

Jeg er sikker på, at Jannie fik løsnet for en masse spændinger, som har sat gang i et bedre flow og miljø, som har været med til at lave vores lille Lara, der nu er 4 måneder.

Monique 35 år